Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH

Verpleegkunde / BMH

‘Vakgroep maakt beter’ dat is ons motto dit jaar van de vakgroep VPK/BMH. Allereerst zullen we onszelf natuurlijk even voorstellen. We zijn dit jaar met vijf vrouw sterk.

We hebben onze voorzitter Anne (3e-jaars verpleegkunde)
Vice-voorzitter/secretaris Lotte (3e-jaars verpleegkunde)
Penningmeester Emely (3e-jaars verpleegkunde)
PR-functionaris Marloes (3e-jaars verpleegkunde)
Columnist Femke (3e-jaars verpleegkunde).

We zijn erg enthousiast om dit jaar voor jullie aan de slag te gaan! Want dat is namelijk wat we gaan doen. Bij de eerste vergadering hebben we de koppen bij elkaar gestoken en al onze briljante ideeën geuit. De leukste en leerzaamste ideeën hebben we op een rijtje gezet en hopen dat we al deze leuke ideeën kunnen realiseren.
De eerste activiteit staat al op de planning voor begin december. Het zal een college over defensie gaan worden. Defensie is toch weer een hele andere tak waar je als verpleegkundige/medisch hulpverlener in kan gaan werken. Daarnaast zullen we zoals elk jaar een bezoek brengen aan de snijzaal in het UMC. Verder zijn we druk bezig om te kijken of we een EHBO-cursus kunnen regelen. Vanuit school krijgen we helaas niet een echt gekwalificeerd EHBO-diploma, dus dit is de ideale kans om wel het officiële papiertje in handen te krijgen. Het idee is om aan het einde van het jaar een startersmarkt te organiseren. We hopen daarvoor genoeg organisaties te strekken om dit een informatieve en productieve activiteit te laten worden.
Wij hebben in ieder geval veel zin in dit jaar!

Liefs,
Vakgroep VPK/BMH

Email: verpleegkunde@paramdus.nl

')