Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH Verpleegkunde / BMH

Verpleegkunde / BMH

In het kader van “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” en “ook als je een beperking hebt, is het helemaal okay” hebben wij dit jaar een achtkoppige, gloednieuwe vakgroep Verpleegkunde. Strijk je jasje recht, desinfecteer je handen en zet je schrap voor de introductie van onze fijne groep!

Allereerst hebben wij Inez, onze altijd optimistische hoofdverpleegkundige. Deze laatbloeier is als vijfdejaars HBO-V’er dit jaar voor het eerst actief lid en rolt meteen het voorzitterschap in. “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” is bij haar zeker niet van toepassing. Zij zal met haar tikkeltje prettig gestoorde karakter proberen de vakgroep Verpleegkunde opnieuw leven in te blazen!

Merel is als 6e jaars HBO-Ver met een bak aan mooie parameduservaringen onze vice-voorzitter. Met haar positiviteit en grote lach helpt ze deze vakgroep draaiende!

Onze eerstejaars en altijd eerlijke penningmeester Tijs zorgt voor een beetje testosteron in de groep en houdt onze portemonnee in de gaten.

Derdejaars Helen heeft de belangrijke taak als notulist op zich genomen. Naast notulist zijn is ze fanatiek sportster. Tijden dat ze niet sport zijn zeer schaars.

Eerstejaars Jetske is enthousiast en vooral een beetje gek. Ze is een echte muziek en gezelligheid liefhebber en houdt van goede gesprekken. Daniëlle is een gezellig en serieus meisje, waarmee je door haar spontane, ondoordachte gedrag een geweldige avond mee kan hebben! Deze twee toppers zorgen ze voor onze prachtige posters en flyers.

Elske zoekt als eerstejaars na het reizen door Afrika en Japan een nieuw avontuur in de vakgroep Verpleegkunde. De rustige en nuchtere Jeanne is als vierdejaars eindelijk onder haar steen vandaan gekropen en is dit jaar voor het eerst actief lid. Samen zorgen ze voor leuke verhalen en anekdotes van onze activiteiten op Facebook, de nieuwsflits en Paramedia. Met z’n allen gaan wij er een ontzettend gezellig jaar van maken!

Naast zustertje/broedertje spelen en bier drinken hebben wij nog meer leuke activiteiten op de planning staan. Zo zijn de volgende activiteiten tijdens onze brainstorm boven komen drijven:

  • Een workshop wondzorg.
  • Een bezoek aan de snijzaal van het UMC.
  • Meerdere colleges van gastsprekers. Zo willen wij een college over de zorg voor dak- en thuislozen en een college over pijnsignalering bij mensen met een verstandelijke beperking of uitingsbeperking organiseren.
  • Een volleybaltoernooi met studenten en docenten, met uiteraard wat versnaperingen voor en/of achteraf.

Al enthousiast? Wij laten je zo snel mogelijk weten wanneer wij wat hebben gepland!
Nog meer leuke ideeën? Deze ontvangen wij graag via onze mail: verpleegkunde@paramedus.nl