Huidtherapie Huidtherapie Huidtherapie Huidtherapie Huidtherapie Huidtherapie Huidtherapie Huidtherapie

Huidtherapie

De vakgroep Huidtherapie gaat voor het tweede jaar in volle gang van start! Een nieuw team met enthousiaste toekomstige huidtherapeuten. Laten we ons eerst kort voorstellen.

Onze geweldige voorzitster Milou Straten barst van goede ideeën met het belang van de opleiding op de eerste plaats, met de nodige humor. Ze is derdejaars huidtherapie studente en maakt zich hard voor haar medestudenten.

Om iedereen bewust te maken van de geweldige activiteiten houdt Evelien Jut zich bezig met de PR. Ook Evelien is derdejaars huidtherapie student en vind het leuk om haar creativiteit los te laten op posters en folders.

Daarnaast houdt Madelon Delfgou het inhoudelijk allemaal op een rijtje. Zij zorgt voor gedetailleerde draaiboeken om de activiteiten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Madelon schittert ook al voor haar derde jaar op de opleiding huidtherapie.

Last but not least moet er ook iemand op de uitgaven letten, hiervoor hebben we onze heldin Adira van Hien. Ook zij is een derde jaars student huidtherapeut en zet zich in als penningsmeesteres.

Wij zijn een leuke groep meiden die er voor gaan zorgen dat jij de nodige gezelligheid en educatie makkelijk kan opzoeken. Dit gaan wij doen met activiteiten die bestemd zijn voor alle leerjaren, zodat je de kans krijgt om je netwerk te verbreden. Wij gaan ons hiervoor keihard inzetten, maar hebben hierbij jullie hulp hard nodig!! Mis jij iets in de opleiding en denk je dit is leuk voor de vakgroep? Laat het ons weten! Natuurlijk is het ook belangrijk om deze site in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van wat wij uitspoken.

huidtherapie@paramedus.nl