Huidtherapie Huidtherapie Huidtherapie Huidtherapie Huidtherapie Huidtherapie Huidtherapie Huidtherapie

Huidtherapie

Dit jaar is er een splinternieuwe vakgroep Huidtherapie. Wij staan te trappelen om aan de slag te gaan en gave activiteiten te organiseren. Traditioneel zullen we eerst even beginnen met een klein voorstelrondje!
Yasunary zit in het derde jaar en is onze voorzitter en regelt alle zaken. Samen met Josje, die net begonnen is met de opleiding, zorgen zij voor het draaiboek. Marjolijn zit ook in het derde jaar en heeft de secretaris-job op zich genomen, zij houdt er ook van om stukjes te schrijven.
Freshman Janita, vervult de rol van vice-voorzitter, ook versterkt zij het PR-team met Milou uit het tweede jaar en mede-freshman Eelke. Zij zullen de activiteiten gaan promoten.
Eline is druk bezig met afstuderen, maar houdt de kas goed in de gaten. Zij vervult de rol van penningmeesteres.
We zijn een ontzettend leuke groep meiden bij elkaar, al de leerjaren zijn vertegenwoordigd in de vakgroep. Op deze manier kunnen we voor de gehele opleiding activiteiten gaan organiseren die voor iedereen kan aansluiten. Op dit moment hebben wij allemaal leuke ideeën en activiteiten die wij graag met jullie willen delen.
Jullie horen zeker van ons en natuurlijk kunnen wij niet wachten om wat te gaan ondernemen.
Maaar we kunnen dit niet zonder jullie, we zijn juist benieuwd naar activiteiten wat JULLIE leuk/interessant/geweldig vinden! Gaat er al meteen gloeilampje in jullie hoofd branden voor ideeën, geef ze door!

huidtherapie@www.sv-paramedus.nl 

')