Fysio-/Oefentherapie Fysio-/Oefentherapie Fysio-/Oefentherapie Fysio-/Oefentherapie Fysio-/Oefentherapie Fysio-/Oefentherapie Fysio-/Oefentherapie Fysio-/Oefentherapie

Fysio-/Oefentherapie

De tweekoppige vakgroep Fysio/Cesar heeft aan gezinsuitbreiding gedaan!
Waar Geraldine (Gerrit) en Fenne (#fdb) afgelopen jaar alle zware taken op zich hebben genomen, kunnen ze nu eindelijk zwaar delegeren.
Niet alleen de taken, ook de talenten zijn beter verdeeld: De nieuwe aanwinst Arthur (Fysio, jaar 2) kwam op de eerste vergadering al later dan Fenne (Cesar, jaar 3½ ) ooit voor elkaar heeft gekregen. Kan zij zich tenminste focussen op haar business calls op de fiets. Gerrit (Cesar, jaar 3) zorgde weer gewoon voor de koekjes en de nodige bijzaken, waar Michelle (Fysio, jaar 2) voor een creatieve geest zorgt en met alle taken uit de voeten kan. Er is zelfs nog een last-minute familielid! Niemand minder dan Anneloes (Cesar, jaar 3) die haar voorzitterschap bij de Evencie graag afwisselt voor het echte werk.
Het is maar goed dat er zo’n retesterk team klaarstaat dit jaar. De handen moeten meer dan ooit uit de mouwen. #BEWEGEN ZUL JE. Het had onze slogan kunnen zijn. Maar dat is het niet. Wel ons motto.

Sommige data houden we nog even geheim, MAAR er staat al heel veel in de steigers. #zinin, toch.
Een kijkje in onze hersenspinsels:
– Lezing/workshop Sportoefentherapie (9 december!!)
– Tapecursussen #blessed
– Cursus stabiliteitstraining met de oefenbal!
– Doorschuifdag
– …….?
In het kader van ‘kantoorkonten’ en ‘zitten is het nieuwe roken’ zorgen wij voor de meest beweeglijke educatieve activiteiten.

fysiocesar@www.sv-paramedus.nl

')