Verpleegcie Verpleegcie Verpleegcie Verpleegcie Verpleegcie Verpleegcie Verpleegcie

Verpleegcie

In 2018 moesten de vakgroepen vluchten voor het nieuwe bestuur. De mannen en vrouwen van de vak-commissie verpleegkunde namen een slimme nieuwe naam aan. En vluchten tussen de commissies van Paramedus. Vandaag de dag houden ze zich nog schuil in de ondergrond van de vereniging, als zoekers van geluk. Als jij een medisch probleem hebt, als niemand je kan helpen, én als je het geluk hebt om ze te kunnen vinden, dan kan jij misschien de Verpeegcie inhuren. Daarnaast organiseren ze educatieve activiteiten voor verpleegkunde studenten maar ook voor BMH studenten.

De Verpleegcie bestaat uit:

“De voorzitter” Daniëlle.

Onze voorzitster is een echte leider. Neemt het voortouw, zorgt voor anderen en onderneemt van alles. Ze heeft een zwak voor dieren en is ontzettend slungelig.

“Vicevoorzitter” Elske.

Elske zou het liefst in een heel zonnig land ergens ver weg van hier met veel eten en lekkere cocktails gaan dansen tot de zon weer opkomt. Om daarna de hele dag in bed te liggen en heerlijk te gaan bingewatchen.

“PR-functionairs” Shelley.

Shelley herken je door die grote lach op haar gezicht. Ze staat altijd klaar om te helpen en is altijd in om wat nieuws te leren.

“Secretaris” Durk.

Durkie is onze top atleet. Als hij niet met een biertje te vinden is, staat hij wel te zweten in de sportschool.

“Penningmeester” Olinde.

Olinde staat voor elk idee open, ze is altijd bereid om het avontuur aan te gaan. Dit doet ze dan ook altijd met enorm veel enthousiasme.

“Poster design” Maaike.

Maaike is een echte go-getter. Ze zet zich volledig in voor wat ze doet. Deze meid is altijd positief en probeert dit dan ook altijd te zijn.

“Columnist” Mees.

Mees is na een avondje stappen het beste te vergelijken met een vogel dat eieren zit te broeden. Zijn bed is zijn nest, en hij zal hier ook niet uitkomen! Verder is onze Mees ontzettend creatief en staat hij altijd voor anderen klaar.

“Columnist” Sjoerd.

Sjoerd heeft altijd wel een drankje klaarstaan. Naast zijn avonturen tijdens het uitgaan is hij altijd wel ergens in zijn hoofd bezig met muziek.