Fysio-cesar Fysio-cesar Fysio-cesar Fysio-cesar Fysio-cesar Fysio-cesar Fysio-cesar

Fysio-cesar

Vakcommissie Fysio-Cesar, lachend verbreden en verdiepen. Deze slogan klinkt voor een enkel misschien wat braaf, maar niks is minder waar. De Vakcommissie bestaat dit jaar uit 8 diverse powervrouwen.

Te beginnen bij onze voorzitter, Saskia (OTC, 3 e jaars) status: smachtend. Deze dame weet wat ze wil, houdt van zeilen en reizen, en een uitdaging zal zij niet snel uit de weg gaan. Helaas hebben wij Saskia een tijd moeten missen omdat zij haar minor in Sri-Lanka heeft gevolgd (IHS) wat ze onwijs gaaf vond. Sas ziet zichzelf over 60 jaar gepensioneerd en gerimpeld de wereld over trekken. Gezien haar “status” iemand die dit ook ziet zitten?

Dan onze vicevoorzitter Michelle G (Fysio, 4 e jaars) status: veroverd. Zij loopt op het moment stage en is hier erg druk mee. Wel maakt zij hierna graag tijd voor een vergadering bij haar thuis met (uiteraard) een overload aan koekjes. Verder is deze dame een echte fan van happy socks en fristi. Als je haar een tikkeltje agressief wilt mee maken reis dan mee in de spits want geduld heeft ze niet en haat aan het OV heeft ze zeker.

Dan onze Robyn (OTC, 2 e jaars) status: veroverd. Deze dame zal ondanks haar stoere uitstraling (niks is minder waar) toch wel als eerste het burger leven in gaan. Zij is namelijk al meer dan een jaar opzoek naar een huis met haar geliefde Tijmen. Onze Robyn houdt van brownies (5 achter elkaar opeten? Heel normaal) en om die brownies er dan weer af te krijgen doet ze aan klimmen, zwemmen en om de sportieve lijn door te zetten is ze werkzaam bij de Decathlon.

Onze een na jongste aanwinst is Laura (Fysio, 2 e jaars) status: free. Deze dame gaat geregeld uit en om de kater dan weer weg te spoelen springt ze in het zwembad en doet ze aan waterpolo. Bescheiden en braaf komt ze over maar kijk uit jongens, achter dat mooie gezichtje schuilt een ware diva. Tikkeltje burgerlijk misschien toch ook wel want ze ziet zichzelf over 60 jaar samen met haar man ‘”lekker” van de kleinkinderen genieten.

En dan onze jongste aanwinst, Jetske (Cesar, 2 e jaars) status: vrijgezellig. Deze dame heeft een hartje van goud, is een harde werker, dierenvriend, ijverig en gedreven. Jetske houdt van nieuwe dingen en probeert dan ook elke keer als we naar de kroeg gaan een nieuw biertje uit (de waaghals). Verder lacht ze om bijna alles (álles) en heeft ze der eigen stekkie in Zeist.

De oma van het stel is Michelle S (Fysio, 3 e jaars) status: taken. Maar aan haar leefstijl zie je dat er niet vanaf, de sportcie is namelijk haar tweede thuis. (of overdrijf ik nu?) Samen met Robyn houdt ook zij van klimmen. Verder gaat een gele rakker er altijd in bij Michelle en slaapt ze na een avondje stappen een etmaal om deze te verdrijven (leeftijd hé). Over 60 jaar ziet ze zichzelf samenwonen met 20 katten (sorry Taken).

En dan Coliene (Fysio,2 e jaars versneld) status: independent woman. Onze altijd vrolijke en drukke flierefluiter. Deze dame is een trouwe Paramediaan en is bijna altijd wel te vinden bij de feesten en activiteiten die Paramedus organiseert. Handig zo’n spion onder ons midden alleen is het onthouden van alle gebeurtenissen wel een dingentje, iets met alcohol? Verder speelt ze korfbal (derde helft is favoriet). Over 60 jaar hoopt ze een coole feeder oma te zijn.

En dan May (Cesar, 2 e jaars) status: versierd. De vice-oma van het stel is ook al een jaartje ouder. Ze heeft dan ook het echte uitgaansleven al in de geschiedenis liggen maar desondanks gaat een speciaal biertje of een goed glas wijn er altijd in. Om het lijf soepel te houden doet ze aan yoga, zwemmen en brengt ze met regelmaat en bezoekje aan de sportschool. Ook is ze reislustig en heeft ze al 27 landen bezocht. Over het algemeen vindt ze dieren leuker dan mensen, logisch.

Oké misschien een tikkeltje uitgebreid maar wat zei ik, 8 powervrouwen, daar kun je niet omheen. Samen verzorgen wij leerzame en leuke activiteiten gericht op de mooie vakken die we bestuderen. Meer weten over de activiteiten? Houd de agenda of Facebook in de gaten. Be there!

fysiocesar@paramedus.nl