De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie

De Tripcie

Get Tipsy, go on a TripCie
Ester a.k.a. Esterretje
Ester is 22 jaar en zit in haar tweede jaar van fysiotherapie. Ze is een leuke Zwolse vrouw en is herkenbaar aan haar bruine krulletjes, haar crazyness en haar enthousiasme voor vrijwel ALLES. Binnen de Tripcie regelt zij de promotie voor onze super toffe reisjes. Als Ester een fietslampje zou zijn zou ze zeker voorop willen zitten. Haar favoriete kinderfilm is The Fox and the Hound.

Ruben a.k.a. Rups

Ruben is 18 jaar, studeert fysiotherapie en zit nu in zijn tweede jaar. Hij komt uit Leusden en is altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Binnen de Tripcie is hij onze verblijfshosselaar en regelt hij heerlijke bedjes om in te slapen tijdens onze reisjes. Als Ruben een fietslampje zou zijn zou hij heel graag voorop willen. Zijn favoriete kinderfilm is Tarzan.

Remco a.k.a. Remcoschappen

Remco is 21 jaar en zit in het eerste jaar van de opleiding fysiotherapie. Hij komt uit Spijkenisse en is af en toe een onwijs warhoofd. In de Tripcie is hij een van de activiteitenkoningen. Als hij een fietslampje zou zijn zou hij sowieso achterop de fiets willen, want hij heeft een hekel aan vliegjes in zijn gezicht. Zijn favoriete kinderfilm is Surfs Up.

Mees a.k.a. Ameeszing
Mees is 20 jaar en is tweedejaars fysiotherapie student. Hij komt uit onze toeristische hoofdstad Amsterdam. Binnen de Tripcie fikst hij samen met Ester de promotie. Mees is een spontane jongen die altijd in is voor gezelligheid en spelletjes (waarmee hij ook bijna altijd wel wint). Als hij een fietslampje zou zijn zou hij achterop willen, want ja, dat zou Gers Pardoel immers ook doen! Zijn favoriete kinderfilm? Naaazzieewennjaababariettsjiiebaawaaa: The lion king!

Gerbrand a.k.a. Gerbrandweerman

Gerbrand is 21 jaartjes jong, studeert fysiotherapie en zit in het tweede jaar van de opleiding. Hij komt uit Amersfoort en je kunt hem herkennen aan zijn spontaniteit en zijn gigantische spierballen. Hij is binnen de Tripcie een activiteitenkoning, samen met Remco. Als hij een fietslampje zou zijn zou hij voorop willen, dan heeft hij een goed overzicht terwijl hij daar zit te chillen. Zijn favoriete kinderfilm is ‘natuurlijk’ Peter Pan!

Job a.k.a. Patatje Jobpie
Job is 18 jaar (ons jongste Tripcie-lid), zit in het tweede jaar van de opleiding fysiotherapie en komt uit Putten. Hij mag dan wel de jongste zijn binnen de commissie, maar heeft wel een van de belangrijkste taken! Job is namelijk de penningmeester. Hij is altijd erg vrolijk en kan soms zeer eigenwijs zijn. Job wil het liefst voorop de fiets als hij een fietslampje zou zijn, zodat hij ziet waar hij heen gaat. Zijn favoriete kinderfilm is Budgie.

Carmen a.k.a. Cbenen
Carmen is 20 jaartjes jong en is de enige die geen fysiotherapie studeert, maar verpleegkunde! Ze zit nu in haar eerste jaar van deze opleiding en vind het onwijs leuk. Ze komt uit Hilvarenbeek, wat natuurlijk helemaal niemand kent, maar dat ligt in de buurt van Tilburg. Carmen is dan ook te herkennen aan haar prachtige accentje dat ze heeft meegenomen uit het Zuiden van het land. Binnen de Tripcie is Carmen onze routeplanner. Vliegtuig, bus, trein, auto, fietsend, lopend: Carmen bepaald! Als ze een fietslampje zou zijn zou ze voorop de fiets willen zitten. Een favoriete kinderfilm heeft ze niet, ze vind alle Disneyfilms leuk.

Petra a.k.a. Petraditioneel
Petra is 18 jaar en is tweedejaars fysiotherapie studente. Ze komt uit Hardinxveld-giessendam, waar natuurlijk ook nog nooit iemand van gehoord heeft, maar dit is in de buurt van Dordrecht. Binnen de Tripcie is Petra onze secretaris. Petra zie je eigenlijk altijd lachend. Als je haar ziet huilen, is dat ook huilen van het lachen. Als ze een fietslampje zou zijn, zou ze voorop willen, omdat je daar veel beter kunt shinen dan achterop. Haar favoriete kinderfilm is Junglebook.

Lisa a.k.a. Lisappig
Lisa is 20 jaar en zit ook in haar tweede jaar van de opleiding fysiotherapie. Lisa komt uit Hoogland en is altijd erg nieuwsgierig. Lisa kan soms wat stilletjes overkomen, maar zodra je haar leert kennen zal je merken dat ze helemaal niet zo stilletjes is! Haar nieuwsgierigheid komt goed van pas bij haar taak binnen de Tripcie. Lisa is namelijk onze educatieve activiteiten cheffin, dus zij regelt alle leuke leerzame activiteiten op de bestemmingen. Als ze een fietslampje zou zijn, zou ze zeker voorop willen, achterop is een beetje saai. Haar favoriete kinderfilm is The lion king!

Maud a.k.a. Havermaud

Maud is 21 jaar, zit alweer in het derde jaar van de opleiding fysiotherapie en komt uit het adembenemende Deventer. Maud heeft lekkere Deventerse nuchterheid, gecombineerd met Utrechtse gezelligheid. Ze doet af en toe gekke dingen, maar is op de juiste momenten weer heel verantwoordelijk. Die verantwoordelijkheid komt goed van pas, want ze is de voorzitster van de Tripcie. Als ze een fietslampje zou zijn, zou ze voorop de fiets willen omdat ze dan beter mensen kan kijken. Haar favoriete kinderfilm is Rakker’s Avontuur (Lady en de Vagebond 2).
tripcie@www.sv-paramedus.nl

tripcie
Sfeerimpressie Dusseldorf 2015

')