De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie De Tripcie

De Tripcie

In de Tripcie…

Caroline a.k.a de Tank a.k.a Car 

Car is onze voorzitster dit jaar, ze is al weer 23 jaar oud en zit in haar derde jaar fysiotherapie. Ze is een echte Utrechtse dus met al je vragen over Utrecht kan je altijd naar toe. Car is vaak erg druk met alle dingen waar ze mee bezig is, maar is altijd wel in voor een leuk feestje. Car haar tweede naam is eigenlijk Escalatie, maar dat weet niemand.

Motto: je kan alles eten, alleen sommige dingen maar één keer

Brigitte a.k.a Brie

Brie is de vicevoorzitster en is 23 jaar oud. Ze is bezig met afstuderen, maar in de tussentijd is ze ook nog is manager van Louis Vuitton in Honolulu. Brie woont samen met haar vriend in Amersfoort. Als je Brie echt gelukkig wil maken kan je haar altijd een broodje ei-avocado aanbieden.

Motto: if you love something set it free unless it’s a tiger

Pien a.k.a Getto Pien

Onze Pien is penningmeester dit jaar. Ze zit in haar tweede jaar van verpleegkunde en is 21 jaar oud. Pien is ontzettend gezellig, maar valt af en toe wel nog is inslaap midden in je gesprek. Pientje is ook heel erg grappig, dus voor een gezellig praatje kan je altijd naar Pien. Ook is ze een echte technovlinder, dus van een goed festival is onze Pien echt niet vies.

Motto: a feestje a day keeps the doctor away

Thijs a.k.a Mr. Kees

Mr. Kees is hosselaar én PR-functionaris samen met Fenna. Hij is 22 jaar oud en zijn in zijn derde jaar van verpleegkunde. Thijs heeft maar één echte liefde en dat is zijn motor, waarmee hij graag een tourtje maakt, naar Hellevoetsluis bijvoorbeeld. Mr. Kees is dé Rees Kees koning van de tripcie en hij is ook altijd in voor een potje Rees Kees.

Motto: De eerste 5 dagen na het weekend zijn het beroerdst, daarna gaat het wel weer

Fenna a.k.a Spotje

Spotje is samen met Thijs hosselaar én PR-functionaris. Ze zit in haar derde jaar fysiotherapie en is 20 jaar oud. Fenna is super creatief en houd wel van structuur. Ze kan zielsgelukkig worden van een nieuwe set stiften/fineliners. Ze is erg modieus en behulpzaam, dus voor al je fashion-advies kan je altijd bij haar terecht.

Motto: succes is 1% inspiratie, 98% transpiratie en 2% oog voor detail

Fedor a.k.a Fredor a.k.a Fred

Fred regelt het vervoer dit jaar. Hij is 22 jaar oud en zit in zijn derde jaar van fysiotherapie. Hij is geboren en getogen in Oudewater en is daar nog steeds woonachtig. Naast dat deze jongen vaak te vinden is in de sportschool heeft hij ook een passie voor motorrijden! Hij is niet vies van een hardstyle festival en praat vloeiend sarcasme. Kan op elk onderwerp wel een flauwe woordgrap verzinnen.

Motto: zonder tonic heeft het leven geen gin

Jeroen a.k.a Smurf

Smurf is onze vliegende keep en schiet bij wanneer nodig. Hij is 26 lentes jong en is bezig met afstuderen. Jeroentje heeft al in het bestuur gezeten maar wilde voor zijn laatste jaar bij Paramedus heel graag bij de tripcie. Deze man kan eindeloos woordgrappen maken en is daarmee een van de sfeermakers in de groep.

Motto: alcohol lost geen problemen op, maarja, water ook niet

Femke a.k.a FalaFemke

FalaFemke doet de educo/actico dit jaar. Ze is 20 jaar oud en zit in haar derde jaar van fysiotherapie. Fem komt uit Amersfoort en woont daar ook nog steeds, alleen nu in een fantastisch appartement. Haar lievelingseten is falafel, en verder eet ze ook geen vlees. Fem drinkt niet en heeft het ook zeker niet nodig om een goed feestje te bouwen.

Motto: als je het niet meer ziet zitten, ga dan staan

Coco a.k.a Bad Bitch Co

Co is columniste en maakt posters dit jaar, dat doet ze samen met Roos. Co is pas 18 jaar, wat haar de jongste van de commissie maakt. Ze zit in het eerste jaar van Oefentherapie. Ze is een geboren en getogen Leidenaar, maar toch naar Utrecht verhuisd. Co is een échte fan van De Jeugd Van Tegenwoordig en kent ongeveer elk liedje uit haar hoofd.

Motto: brak zijn is een emotie

Roselotte a.k.a. Trage Willie aka Roos

Roos is samen met Co columnist en poster maker. Roos is 22 jaar, en vierdejaars mondzorgkunde, en druk bezig met haar scriptie. Roos kan soms wat traag zijn van begrip dus soms mag je dingen ook 2x uitleggen. Vandaar de bijnaam Trage Willie. Vaak als je Roos een grapje verteld lacht ze er pas 10 min. later om, dat zal ze je nooit vertellen. Ook Roos houd wel van een feestje en een biertje.

Motto: bij vlagen ben ik geniaal… Alleen hier is het altijd windstil