Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons

Over ons

Paramedus is de studievereniging van alle gezondheidsstudies aan de Hogeschool Utrecht. Daar ondervallen o.a. fysiotherapie, logopedie, verpleegkunde, oefentherapie cesar en huidtherapie. Een vereniging die zich inzet voor studiegerelateerde activiteiten en uiteraard voor een hele hoop gezelligheid. Wij bestaan sinds 1965 en hebben ongeveer zo’n 1350 leden.

Paramedus is een studievereniging, dat wil zeggen dat we geen ontgroening of verplichtingen hebben. De enige verplichting is de contributie van €20,- per jaar! Door lid te worden leer je veel verschillende studenten en de stad Utrecht kennen; profiteer je van kortingen op onze activiteiten en schoolboeken. Wat hebben we jou verder te bieden?

  • Algemene workshops: zo hebben elk jaar een cursus leren leren. Een workshop snellezen en solliciteren zijn al voorbij gekomen!
  • Educatieve activiteiten voor elke opleiding, georganiseerd door onze eigen vakgroepen! Denk hierbij aan een snijzaal bezoek voor verpleegkunde en BMH, en de tapecursus voor fysio- en oefentherapie.
  • Gezelligheidsactiviteiten, georganiseerd door onze commissies. Borrels, feestjes, Crazy88, de wintersport, het gala, de buitenlandse tripjes. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is al een keer voorbij gekomen of gaat nog voorbij komen!
  • Naast alle georganiseerde activiteiten, ontstaan er binnen Paramedus hechte vriendschappen, spontane avondjes stappen en vooral net dat kleine beetje extra dat jouw studententijd onvergetelijk maakt!

Het is daarnaast ook mogelijk om jezelf te ontwikkelen tot heus organisatietalent als actief lid. Je neemt dan niet alleen deel aan de activiteiten, je organiseert het dan ook! Elk jaar hebben we ongeveer 100 actieve leden die er samen met ons een fantastisch jaar van maken. Meer weten over een commissie of vakgroep, of actief lid worden? Kom dan naar onze commissiemarkt op donderdag 13 september, of mail naar coach-intern@paramedus.nl

Samen met V.V.S. Uranymus hebben wij Science café Het7de opgericht. Hier kun je iedere dag van 10.00 tot 21.00 terecht. Vanaf 16.00 gaat de tap open. Elke donderdag zijn wij daar vanaf 16.00 uur achter de bar te vinden voor een wekelijse borrel. Borrel je gezellig met ons mee?

Wil je op de hoogte blijven onze activiteiten en alles wat er rondom de vereniging gebeurt? Volg ons dan op Facebook ‘SV Paramedus Utrecht’ of onze Instagram.

Wanneer je vragen hebt of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met ons. Onder het kopje bestuur kan je precies zien wie wij zijn en bij wie je moet zijn.

Tot binnenkort bij een van onze activiteiten of in het café!