Mondzorgkunde Mondzorgkunde Mondzorgkunde Mondzorgkunde Mondzorgkunde Mondzorgkunde Mondzorgkunde Mondzorgkunde

Mondzorgkunde

De vakgroep mondzorgkunde is gezellig en altijd druk! We stellen jullie voor aan:

Par, die kennen de meeste van jullie al. Een gezellige, en soms ook irritante, jongedame. Ze is druk bezig met studeren, werken, stage en natuurlijk het mooie Paramedus. Soms moet ze even een zorgzaam moedertje spelen en soms heeft ze net een glaasje te veel op daarvoor. Hoe dan ook zal je haar vaak zien met een telefoon in haar handen, want ze maakt veel foto’s.

Manouk, nieuw lid van de vakgroep Mondzorgkunde en Paramedus. Wanneer ze niet bezig is met belangrijke dingen is ze aan het hobbelen op een paard of bekritiseert ze een film of serie in haar eigen blog! Hoewel ze altijd nuchter is, is ze zeker niet saai en wel in voor een gezellig ‘boeren’ feest, want ze heeft echt een passie voor carnaval!

Myrte, al een paar jaar lid van het leuke en gezellige paramedus. Ik ben meestal te vinden aan de zijde van de oh gezellig par die iedereen al kent. Als ik er niet ben dan ben ik meestal of een studie nerd aan het uithangen of een gezellig festival of ander feestje aan het bezoeken en onveilig maken.

Lotte, een vers lid van de vakgroep mondzorgkunde paramedus. Als Lotte niet bezig is om haar visjes gedag te zeggen, heeft ze altijd wel een seksistische opmerking voor je klaar staan. Bier en wijn zijn wel dagelijkse kost voor haar. En stiekem is de kinderboerderij haar favoriete plek…

Willemijn, sinds dit jaar ook actief lid bij paramedus. Wanneer ze niet bezig is met de studie of Utrecht onveilig maakt, is ze wel op het voetbalveld te vinden. Met daarna natuurlijk de bijbehorende derde helft onder het genot van een goud gele rakker.

Kim, al een jaar lid bij Paramedus maar sinds dit jaar actief lid. Meestal te vinden aan de zijde van Romy van de Acsie. Doet aan hardlopen maar houdt ook van hard lopen naar de kroeg om daar een biertje te nuttigen en gekke dansjes te doen.

Mondzorg@www.sv-paramedus.nl

')