Mondco Mondco Mondco Mondco Mondco Mondco Mondco

Mondco

Voorheen gingen tanden feeën Myrte en Lotte alleen op pad. Veel plezier beleefd, maar versterking was welkom. Vliegend over Heidelberglaan 7 vonden zij Amber, Daphne en Nella. Bij elkaar werd het de vakcommissie Mondco. Een diverse groep die dit jaar leuke activiteiten wilt organiseren zoals het jaarlijkse uitje naar de vakbeurs Mondhygiëne, maar ook informatieve workshops en lezingen.

Myrte – Voorzitter

We beginnen natuurlijk met de voorzitter, Myrte. Vol goede ideeën vertelt ze wat er allemaal te wachten staat dit jaar. Zoals Loveland, Dynamic festival, Dreamvillage en Strafwerk. Oh nee, in ieder geval genoeg festivals om punten mee te scoren voor ‘leukste commissie van het jaar’. Festival is Myrte’s tweede naam.

Lotte – Penningmeester

Een feestbeest met een gevoel voor pittige humor. Zij weet als geen ander hoe ze sfeer kan creëren. Daarom is Lotte de aangewezen persoon voor de meest grappige taak: penningmeester. Niet om het feit dat ze goed is in economie. Nee, met geld omgaan is niet haar sterkste punt. Ze geeft het liever uit aan drankjes, maar als wij haar mogen vergezellen is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Amber – Vicevoorzitter en secretaris

De naam Amber staat voor ‘zonlicht’ en dat klopt. Ze is ons zonnetje in huis. Altijd vrolijk, energie vol en gedreven. Voor haar dan ook deze twee functies, die ze vol enthousiasme klaarspeelt. Tenzij er Tomorrowland in de agenda staat, dan hoor je haar niet meer.

Daphne – Promo

Dit is onze raveteef, ze is vaker op feestjes te vinden dan op school. Maar zoals je kunt merken verzamelen we graag feestbeesten. Daphne is voornamelijk bezig met reclame maken voor onze activiteiten.

Nella – Columniste

Tot slot, de geweldige schrijfster van dit artikel. Of ik schrijven leuk vind? Nee, ik vind het niks. Ik heb dyslexie, geen geduld en ik weet sinds een paar weken hoe ik mijn naam moet schrijven, maar zit eindelijk op AVI-niveau M3. Achja deze functie bleef over.

Dit jaar zal Mondco zijn vleugels uit slaan en er een mooie tijd van maken.

Veel liefs en vergeet niet,

Don’t rush when you brush