Vacatures Vacatures Vacatures Vacatures Vacatures Vacatures Vacatures Vacatures

Vacatures

SALTRO
Saltro is een innovatief diagnostisch centrum dat door middel van laboratoriumonderzoek, functie onderzoek en advies zorgverleners ondersteunt bij het bieden van de beste zorg aan patiënten. Patiënten ontvangen bij Saltro diagnostiek van hoge kwaliteit, dichtbij huis en met een excellente service en gastvrijheid. Hiervoor kunnen zij terecht bij ca. 190 locaties en indien nodig komen we bij mensen thuis. Daarnaast begeleidt Saltro ca. 10.000 mensen met trombose bij het gebruik van antistollingsmiddelen.

Met name voor de vakantieperiodes zoeken we vakantiekrachten voor de bloedafname op vaste priklocaties of, als je een auto hebt, bij de patiënten thuis.
Interesse? Solliciteer hier: https://www.werkenbijsaltro.nl/saltro-vacature/vakantiekrachten-medewerker-bloedafname

BRAND SOLUTIONS
Ben je op zoek naar een flexibel in te plannen, leerzame en goed betaalde bijbaan? Dan is Brand Solutions op zoek naar jou! Brand Solutions leert jou alles leren over sales, marketing en communicatie. Een ideale bijbaan voor studenten die hun cv willen opbouwen tijdens hun studententijd en houden van borrelen na de werkdag aan de bar van Brand Solutions op de vestiging in Utrecht. Voor de nieuwe vestiging in Utrecht zoekt Brand Solutions mensen die onderdeel willen zijn van het
succes dat opgezet is door studenten, voor studenten.
Kijk voor meer informatie http://www.brand-solutions.nl/vacatures/

')