Farmakunde Farmakunde Farmakunde Farmakunde Farmakunde Farmakunde Farmakunde Farmakunde

Farmakunde

De nieuwe vakgroep Farmakunde is al enthousiast van start. Ze zijn bekend om hun vergaderingen in het7de en hun voltallige aanwezigheid op de donderdagborrel!

Roy Voskuil – Voorzitter
Hallo, ik ben Roy en ben 23 jaar, zelf zit ik in het 3de jaar van Farmakunde en ben sinds dit jaar voorzitter geworden van de vakgroep Farmakunde met als doel leuke activiteiten te gaan organiseren voor de Farmakunde studenten. Ben nu bezig met de minor International Pharmaceutical Studies (IPS). Zelf woon ik in Utrecht en heb er zin in dit jaar. Mijn hobby’s zijn volleyballen en basgitaar spelen.

Talitha Basten – Vicevoorzitster
Ik ben Talitha, 21 jaar. Net zoals een groot deel van de vakgroep zit ik in mijn derde jaar Farmakunde. Mijn favoriete vak is absoluut farmacologie! Naast Farmakunde studeer ik ook rechten aan de UU. Dit probeer ik zo goed mogelijk te combineren, maar dat is nog wel eens lastig! Om wat meer met Farmakunde bezig te zijn, ben ik onderdeel geworden van de vakgroep. Daarnaast vind ik dingen organiseren altijd erg leuk. In de vakgroep kan ik deze dingen combineren en hopelijk wat gave activiteiten voor jullie organiseren!

Miranda van der Knaap – Secretaris
Mijn naam is Miranda, 21 jaar en zit in het 4e jaar van Farmakunde. Momenteel ben ik bezig met mijn praktijkonderzoek bij de Epilepsie Vereniging Nederland. Ik doe aan turnen en mijn hobby’s zijn gezelligheid, reizen, surfen en alles behalve stilzitten :)

Edan Baron – Penningmeester
Ik ben Edan en ik ben derdejaars Farmakunde student. Op dit moment ben ik bezig met mijn minor International Pharmaceutical Studies (IPS), daarnaast doe ik ook Top Class, hiervoor volg ik dit jaar ook Wiskunde C aan het James Boswell Instituut. Ik ben erg enthousiast over Farmakunde en kijk ernaar uit om samen met het kersverse vakgroep-team leuke activiteiten te organiseren!

Dirk Steijger – Coördinator PR
Dirk Steijger is de naam, 23 jaar oud en sterrenbeeld boogschutter. Het liefst verorber ik iedere dag junkfood. Om niet rond te worden fitness ik. Zit op 85 kilo bench press nu! Huisdieren heb ik niet graag om mij heen. In het verleden hadden we katten thuis, maar die zijn overreden omdat we aan een drukke straat woonde. Schoenmaat 42, vroeger 43! Ik zou niet weten hoe het kan dat mijn voeten gekrompen zijn. Op de zaterdagen verkoop ik kaas, dit is een hobby van mij. Samen met bier drinken en sport kijken. Wil je me nog beter leren kennen? Kom dan een biertje drinken in Café het 7de en dan praten we verder;)!!

Isabelle Bergmans – PR
Hi! Ik ben Isabelle, ben 21 jaar en kom uit Eindhoven. Momenteel zit ik in het derde jaar en ben bezig met de minor International Pharmaceutical Studies. Het international aspect van de farmaceutische wereld spreekt me dan ook erg aan! Naast mijn studie ben ik regelmatig te vinden op feestjes in de hoofdstad, of andere toffe plaatsen. Overigens ben ik samen met de vakgroep ook regelmatig present in café ‘t 7e!

Jocelyn Regnery – Coördinator onderwijs
Ik ben Jocelyn en ik ben 23 jaar oud. Ik zit in mijn derde jaar van Farmakunde en op dit moment doe ik de minor International Communication Skills (Engels en Spaans). Naast de opleiding dans ik ook twee keer in de week, ik doe jazz ballet en klassiek ballet. Verder hou ik ook van reizen, met vrienden en familie zijn en uiteten gaan. Ik ben heel enthousiast over onze vakgroep en heb echt zin om samen leuke activiteiten te verzinnen!

Kim Bokkers – Onderwijs
Hoi, mijn naam is Kim. Ik ben 19 jaar en zit in het 3e jaar van de opleiding Farmakunde. In het weekend ga ik graag met mijn vrienden op stap en hou ik van voetballen. Ik heb er super veel zin in om me in te zetten voor de vakgroep en de opleiding Farmakunde.

farmakunde@paramedus.nl