De Introducsie De Introducsie De Introducsie De Introducsie De Introducsie De Introducsie De Introducsie

De Introducsie

Stel je voor: je eerste schooldag op de HU. Je kent eigenlijk nog niemand, je hebt ook geen idee waar lokaal HL7 2.132 zit, wat betekenen al die afkortingen in je rooster en op het moment dat je de Heidelberglaan 7 dan binnenloopt zijn daar ook nog eens allemaal mensen vrolijk rondom een rood-witte vlag van Paramedus te dansen… Help!

Hallo lieve leden, aankomende leden of bezoekers van deze schitter magische website. Wij zijn de Introducsie! Wij zijn een groep van tien gekke, enthousiaste maar bovenal gemotiveerde studenten die de eerstejaars studenten, maar ook eerstejaars binnen Paramedus opvangen. Wij organiseren samen met ander commissies leuke en soms ook educatieve activiteiten, waarbij wij ons vooral focussen op de eerstejaars. Onze slogan is dan ook: “We want you to party(cipate)” …dan nu even een kleine voorstelronde….

Selina is een superleuke, enthousiaste, gekke meid die dol is op make-up. Zo is ze vaan ook de persoonlijke visagist van een hoop vriendinnetjes van haar. Selina is veel te vinden in het café en op feestjes is ze ook niet te missen. Verder is Selina een lieve en hele sociale meid die iedereen mag! Daarom ook perfect als voorzitter van de Introducsie.

Suzan, ze is een uitbundige kakker uit ’t Gooi die heel lekker gaat op nummertjes van dr.Peacock en Raymon Hermans. Een samenwerking van deze twee zou dan ook haar grootste droom zijn. De favoriete drank van Suzan is bier en dit tapt ze dan ook graag in haar eigen woonkamer. De combinatie van al deze punten maakt haar dan ook tot een super goede vice-voorzitter van de Introducsie!

Inge, a.k.a. de beste wingwoman, bij haar kan je altijd terecht als het even niet wil lukken met je crush. Ze staat altijd voor iedereen klaar en is altijd in voor een wijntje en een dansje. Om al dat wijn drinken te compenseren is ze ook een heuse fit girl en dit is ook zeker te zien met haar slanke taille. Helaas is deze mooie, lieve en behulpzame fit girl niet meer in de oceaan. Zij heeft namelijk al in de hengel van een mooie jongen gebeten. Deze meid functioneert als eigenlijk alles binnen onze commissie.

Leon, hà-llo…dit is Leon, feestbeest en eersteklas droogkloot. Shotjes maken kan hij als de beste, bijna net zo goed als ze zelf naar binnen gooien. Leon is ervaringsdeskundige op het gebied van eerstejaars zijn en past daarom ook perfect binnen de Introducsie. Leon is samen met Emma verantwoordelijke voor de posters en flyers.

Remco, Remco is de topsporter in ons midden (letterlijk en figuurlijk). Ondanks dat maakt hij altijd tijd vrij voor de Introducsie. Hij is de ultimate vrouwenverslinder. Daarnaast is hij ook nog eens model. Na geen enkelfeestje heeft Remco een kater (want hij drinkt het liefste Fristi). Na een heftige avond kan hij dus werken aan onze geweldige commissie. Daar hebben we wat aan! Remco is samen met Liz en Gina verantwoordelijk voor de promotie.

Roel, Roel is de vrolijkste van ons allemaal! Met zijn altijd grote glimlach zou je haast niet denken dat diep van binnen een groots feestbeest schuilt! In de club geeft hij altijd geld uit als water! Als dat maar goed gaat met zijn belangrijke functie als penningmeester en verantwoordelijkheid over het alles plan van aanpakken.

Emma, Emma ziet eruit als een heel lief meisje, maar ondertussen is haar guilty pleasure techno! Met haar fleeky looks en blonde lokken struint ze het ene festival naar het andere af. Feestbeestje wel! Daarnaast is Emma natuurlijk een super lieve en sociale meid die een geweldige toevoeging is aan de Introducsie. Emma is verantwoordelijke voor de posters en flyers samen met Leon.

Liz, Spontaan, zorgzaam en fashionable. Dat zijn de drie woorden die onze Liz perfect omschrijven. Ondanks dat laatste heeft ze net zoveel make-up skill als een gemiddelde man, maar dat vinden we oké. Liz fungeert samen met Remco en Gina als pr-functionaris.

Wat Gina goed kan is 15 series door elkaar kijken. Het feit dat ze hierin overzicht weet te houden en goed zijn in het maken van nieuwe vrienden, maakt haar perfect voor haar pr-functie.

Hanne, is een leuke en gezellige meid die van vakantie houdt. Ze staat bekend als papa Hans tijdens het uitgaan, maar laat haar creativiteit gaan op feestjes Hopelijk houdt ze wat creativiteit over voor haar functie als columnist.

Heb je vragen, of wil je je aanmelden? Mail dan naar: introducsie@paramedus.nl