De Sportcie De Sportcie De Sportcie De Sportcie De Sportcie De Sportcie De Sportcie

De Sportcie

Deze spectaculaire commissie bestaat uit een heel aantal mensen die ik heel graag aan jullie wil voorstellen:

Julian is onze gedreven voorzitter die erg energiek en altijd met zijn vrolijkheid een groot feestje maakt bij de activiteiten!

Myrthe is onze penningsmeester en daarmee onze goedkope zuipschuit die alle cijfertjes in de gaten houdt. Ondertussen weet ze met al haar goedkope drankjes iedereen om haar heen, een glimlach op het gezicht te toveren.

Daniëlle is onze enige echte maakster van het PVA. Die zorgt dat alles in orde is en tot in de puntjes is uitgewerkt. Daarbij staat ze altijd voor iedereen klaar en kan ze met haar spontaniteit iedereen opfleuren.

Samuel is binnen de Sportcie de PR-functionaris en heeft binnen de commissie een geheel eigen naam gekregen. Hij is altijd vrolijk en heeft bijna nooit een slecht humeur. Een drankje laat onze fanatieke snapper zeker niet staan, maar sporten wordt zeker niet overgeslagen.

Sarah is vice-voorzitter, want een commissie is zeker niet compleet zonder. Ze is altijd behulpzaam en komt met de gekste ideeën. Spontaniteit is zeker niet te missen bij haar.

Gijs legt zich toe op het maken van de mooie flyers. Hij is creatief en erg geduldig om zo de flyers zo interessant mogelijk te maken. Zo worden de Sportcie-activiteiten onmisbaar! Daarbij is Gijs een echte feestkoning.

Louise is de columnist van het stel. Zij is een nauwkeurige werker die alles zo goed mogelijk in de gaten houdt. Zodat de verhaaltjes in de paramedia nog leuker worden! Daarbij houdt ze zeker van een feestje en een drankje en is ze vooral een vrolijke miep.

sportcie@paramedus.nl