De Krantcommissie De Krantcommissie De Krantcommissie De Krantcommissie De Krantcommissie De Krantcommissie De Krantcommissie De Krantcommissie

De Krantcommissie

‘Kra- Kra Krant’
Fenne: De voorzitter van de Kraco zal proberen om alles in goede banen te leiden. Streng doch rechtvaardig maar vooral goedlachs! Fenne is niet de beroerdste om rond 23.30 nog een appje te sturen, vragend of iemand mee gaat stappen.

Morten: Deze woordkunstenaar spreekt geen enkele zin uit zonder dat deze een dubbele lading heeft. De eerste vergadering moest hij aan zich voorbij laten gaan wegens ‘dingen regelen’. Inmiddels weten we beter en is het algemeen geaccepteerd dat Morten soms dingen regelt.

Peter: 3 maal is scheepsrecht. Na de acsie en feeco worden de botten wat poreuzer en gaat Peter de Paramedia omtoveren tot een bijbel of koran of pali-canon of Arul Nool of….

Emma: Na de Tripcie was deze zwemkampioenen toe aan een echte commissie! Met de zin: ‘ik schrijf het liefst helemaal niets’ heeft ze zoveel indruk gemaakt bij de sollicitatieprocedure, dat ze meteen een blanco check aangeboden kreeg.

Koen: Dit multi-inzetbaar talent neemt de vergaderingen minder serieus dan dat hij zou moeten. Er komt een hoop onzin uit Koen, maar als je dat filtert blijkt er toch een kern van doordachte genialiteit in te zitten.

krantcommissie@www.sv-paramedus.nl

')