De Feeco De Feeco De Feeco De Feeco De Feeco De Feeco De Feeco

De Feeco

It’s only right to FeeCo all night!’
Wij zijn de FeeCo, een super gezellige, leuke en knappe groep die allemaal wel een aantal drankjes lusten. Ook zijn wij de tweede leukste commissie van Paramedus! De FeeCo organiseert 4 keer per schooljaar een super tof feest. Elk feest heeft een eigen thema. Dansend op de leukste deuntjes met een drankje (of 2) in je hand en al je lieve vrienden om je heen.. wat wil een student nog meer? Houd de agenda of Facebook in de gaten voor ons volgende feest!

Fleur: mama van de groep, maar dan zonder verantwoordelijkheidsgevoel. De balans hierin heeft onze voorzitter heel goed gevonden. Deze dame gaat dit zooitje ongeregeld in de goede banen proberen te leiden. 

Mees: met hem zit de feeco wel snor. Onze vice-voorzitter vindt het fijn als iedereen het naar zijn zin heeft en doet hier dan ook graag moeite voor. Springend, dansend en zingend probeert hij iedereen happy te krijgen. Fijne man.

Coco: onze altijd energieke dwerg die zo goed is in versieren dat zij hiervoor mag zorgen dit jaar! Co heeft sinds kort helemaal haar plekje gevonden in Utrecht maar vind het nog wel lastig om haar bekakte haagse roots achter haar te laten. 

Jurre: Co versiert dit jaar niet in haar eentje, want onze Amsterdamse charmeur gaat haar hierbij assisteren. Hij kan er namelijk ook wat van. Met zijn dansmoves en vlotte babbel kunnen we zeker niet zonder hem!

Remco: onze surfdude, neemt met elke kamer die hij binnen loopt een relaxte sfeer met zich mee. Hij zorgt ervoor dat de feecoleden nog wat beweging krijgen, naast onze billen te schudden op de dansvloer. 

Pien: onze enthousiasteling, onze sfeermaker, feestbeest en ga zo maar door. Wat moeten we zonder haar? Precies. Helemaal niets. En daarom zijn wij heel blij met onze penningsmeesterjuf. 

Loes: de dame die altijd goed gekleed is, zelfs als ze door de modder crost. Want Loes is naast een lieve, rustige meid ook enorm sportief. Hierdoor kan ze Remco een handje helpen met de Feeco in beweging krijgen. Hiernaast zorgt madame voor de promotie dit jaar. GO LOES

Roos: onze junior dit jaar. Deze meid is altijd in voor een feestje, heeft een vlotte babbel en is niet bang om los te gaan op de dansvloer. Ook als er geen dansvloer is trouwens. Ons ukkie mag dit jaar helpen met de stukjes schrijven want ook hier heeft ze een talent voor. 

Anna: die ook voor deze prachtstukken zorgt dit jaar, wil altijd wat anders dan de rest. Hiernaast is het een vrolijke meid die alles kan en nog nooit gefaald heeft in het leven (leuk om dit soort dingen over jezelf te schrijven). 

Als laatste heeft de Feeco nog twee ereleden dit jaar. Zij vonden de Feeco de laatste jaren zo mooi, dat ze nog net niet helemaal afscheid durven te nemen. Deze prachtmannen zijn Kaz en Lorenzo. Zij houden altijd een plekje in het hart van de Feeco en mogen daarom ook even genoemd worden (graag gedaan kerels).

feeco@paramedus.nl
14324516_1201977426492161_3857751547905574074_o
Sfeerimpressie FeeCo: Twerk als een Schurk