De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie

De Evencie

Ook dit jaar staat Evencie, ook wel bekend als team evANcie, weer klaar voor de leukste evenementen, en hoe?! Want met onze altijd vrolijke en lief lachende ANneloes als voorzitter en Morten, wereldbekend om zijn schattige grijns als hij net iets té diep in het glaasje gekeken heeft, als vicevoorzitter beloofd het weer een geweldig jaar te worden. ANgelique net overgevlogen uit Sri Lanka en Acsie besefte zoals ze wel vaker ietswat laat van begrip is, dat Evencie dé commissie is waar ze dit jaar haar steentje bij wilde dragen.
Sven, ons jonkie van de groep, is zelf niet zo groot, maar zal de grote verantwoording als penningmeester op zich dragen. Hopen dat hij als verpleger in opleiding net zo goed voor geld kan zorgen als voor mensen. En voor alle katers die hem nog te wachten staan.
ANna zal met haar creativiteit de posters gaan verzorgen en is met haar enthousiasme onmisbaar voor een gezellige sfeer, als ze maar niet te lang hoeft te fietsen, want dat is toch wel vermoeiend. Sjoerd, met een liefde voor zwarte cross en (hard)rock, gaat zorgen voor de meest pakkend promotiefilmpjes en Jelle, onze stoere bink met zijn vlotte praatje (waar blijven de dames?!) weet wel van aanpakken en zorgt voor het draaiboek en (haha) het plan van aanpak.
En tsja, dan heb je nog ANnelieke, met haar 22 jaar de commissie oma van de groep die dit soort stukjes voor jullie schrijft als columnist.
En maak jullie allemaal klaar, zet jullie schrap, want over een paar weken is het alweer tijd voor onze eerste activiteit, maar wees ook weer niet te zichtbaar..

Evencie@www.sv-paramedus.nl

evencie
Sfeerimpressie Gala 2016

')