De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie De Evencie

De Evencie

De Evencie van dit jaar gaat super toffe evenementen voor jullie organiseren. Ze zijn allemaal erg gemotiveerd want het doel van dit jaar is natuurlijk de commissie van het jaar worden! Om dit doel te halen moeten we natuurlijk een goede voorzitter hebben. Gelukkig zit dat wel goed met Esmée als onze voorzitter. Esmée is dol op kinderliedjes, een goede mama voor ons zal ze dus zeker worden.

Na zijn taak vorig jaar als penningmeester zal de rol van dit jaar geen probleem moeten worden. Mike is namelijk onze vicevoorzitter. Lucky voor ons is hij ook niet ‘vice’ van koken.

Puck gaat het plan van aanpak verzorgen. Gelukkig staat ze met twee man sterk namelijk met haar onderkin Jos.

Franka zal dit jaar de posters en filmpjes regelen. Een deel van het jaar moeten we haar missen aangezien ze dan in Nepal zit. Laten we hopen dat ze daar goede inspiratie kan opdoen! Iemand anders die ook de posters en filmpjes zal doen is Koen!

Koen zorgt altijd voor de nodige humor en dat zal je dus zeker terugzien in zijn creaties! Het promotierooster zal worden geregeld door Bo! Hij is zeer gedisciplineerd door zijn topsportervaring, hierdoor is hij natuurlijk een aanwinst voor onze commissie.

Matjeu zal onze penningmeester worden. Dat gaat helemaal goed komen aangezien hij over veel ervaring in heeft. Hij is namelijk al 4 jaar actief bij Paramedus, voetbalt al 18 jaar en zat 7 jaar op de middelbare school.

Tot slot heeft Shanna ook haar intrede gevonden bij de Evencie. Als goedlachse columniste zorgt ze voor plezier in elk bericht. Het schrijven zal haar goed afgaan, als 2 e -jaars fysio student ken ze inmiddels alle handspieren al, dus die schrijfkrampen kan ze zelf goed oplossen.

Evencie@paramedus.nl

evencie
Sfeerimpressie Gala 2016