De Acsie De Acsie De Acsie De Acsie De Acsie De Acsie De Acsie

De Acsie

De A van adrenaline en van Acsie, die twee zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Als je de adrenaline uit de Acsie haalt, heb je een wintersport zonder sneeuw of zeilen zonder wind. Dit jaar heeft de Acsie weer een groot aantal toffe activiteiten voor je klaarstaan. We roetsjen van de mooiste bergen in Frankrijk en gaan natuurlijk zoals altijd weer zeilen, maar er komt nog veel meer aan! De acht van de Acsie die dit voor je organiseren:

Nan: derdejaars oefentherapie studente en tevens ook de voorzitter. Ze probeert met Nan en macht dit zooitje ongeregeld in het gareel te houden.

Morten: de rechternand van Nan en daarmee haar vicevoorzitter. Mocht je deze leuke jongen willen ontmoeten, zal je toch even naar een andere Hogeschool moeten, want deze slimme man is onlangs overgestapt naar ICT.

Marieke: gelukkig heeft Marieke geen gat in haar hand, want ze is onze penningmeester(es). Daarnaast ook een derdejaars fysiotherapeut. Haar onschuldige uiterlijk verraadt niet dat ze ook weleens op feestjes staat te stampen met haar vriendinnen.

Tom: deze derdejaars fysiotherapeut, maar vooral lieve jongen is altijd in voor gezelligheid en is een fantastische luisteraar. Misschien dat hij daar de goede ideeën voor het maken van de PvA’s vandaan haalt?

Esmee: deze griet uit Leiden heeft het goed bekeken op haar studie als verpleegkunde en kan haar gezelligheid kwijt in twee grote studentensteden. Met haar vele creatieve ideeën zien de posters er ook altijd weer fantastisch uit!

Imme: misschien beter bekend als Immecepetion. Deze naam kreeg ze niet voor niks, want de activiteiten kunnen pas plaats vinden als er goed is gepromoot, dat is het begin en daar zorgt Imme voor! Daarbij is ze net begonnen aan haar studie als verpleegkunde.

Linda: wanneer Linda aanwezig is, weet je dat het gezellig gaat worden. Met haar sprankelende persoonlijkheid krijgt ze veel voor elkaar en dat is maar goed ook, want Linda helpt waar nodig. Krijgt ze ook zoveel gedaan op haar studie als verpleegkundige?

Vinny: last best zeggen ze en dat is deze onhandige derdejaars (of vierdejaars?) ook. Gegarandeerd zal je hem nog zien als het “klunsje van de maand”. Met blessures door (een aantal keer) goed van de trap te vallen kun je geen muziek maken, maar gelukkig ben je op meerdere gebieden creatief! Daarom is Vinny onze gangmaker en vliegende keep!

Because you can’t spell “gezelligheid” without Acsie.

acsie@paramedus.nl