Bestuur Bestuur Bestuur Bestuur Bestuur Bestuur Bestuur

Bestuur

Het huidig bestuur van 2018-2019:

Sjoerd Meijer – Voorzitter


De achterhoeker, die zijn plekje heeft gevonden in Utrecht en bij de vereniging, is de uitdaging aan gegaan om een tweede bestuursjaar te doen. In het vorige bestuur was hij de vicevoorzitter en heeft hij o.a. veel tijd gestoken in het café van stichting Het7de en het ondersteunen van de toenmalige voorzitter. Met zijn sterke verhalen en altijd handige adviezen gaat Sjoerd zich dit jaar veel bezig houden met het contact met de Hogeschool Utrecht en het coördineren van het bestuur. Hij is te bereiken voor vragen over algemene zaken en de HU.

voorzitter@paramedus.nl

Swan Vermeulen – Vicevoorzitter


Na een geweldig jaar in de Evencie vond de regeltante een uitdaging in een bestuursjaar. Deze blonde dame met veel talent voor dansen, neemt namens Paramedus haar plekje in het bestuur van stichting Het7de. Hier zal ze met passie voor horeca haar steen(tje) bijdragen in de organisatie om en rond het café van de stichting, het versterken van het bar team en banden binnen de vereniging versterken. Daarnaast ondersteunt ze natuurlijk onze voorzitter, Sjoerd. Voor vragen over de stichting kan je bij haar terecht.

vice-voorzitter@paramedus.nl

Romy Gelink – Secretaris


Als enige mondzorg student in het bestuur neemt Romy de taak van secretaris op zich. Met een grote en witte glimlach zat ze jaren in de Acsie en vervult ze nu deze functie. Ze besteed veel energie en tijd aan het optimaliseren en digitaliseren van ons ledenbestand en het implementeren van het nieuwe privacy beleid. Met liefde ontvangt ze alle vragen over algemene zaken, vragen van leden en vragen aan het bestuur.

secretaris@paramedus.nl

Maud Veringa – Penningmeester


Met een groot hart voor de vereniging, gaat deze voormalig lid van het jaar, voor nog een bestuursjaar. De rol van Actico heeft ze al een jaar vervuld, dit jaar is ze verantwoordelijk voor het geld van de vereniging. Ze zal zich inzetten voor het digitaliseren van betalingen, transparant zijn naar de leden en het implementeren van het nieuwe privacy beleid. Voor alle geld technische vragen kan je bij haar terecht.

penningmeester@paramedus.nl

Sven Rijbroek – PR-functionaris


De traditie in ere houdend is dit ‘nèt-niet klunsje van de maand’ dit jaar onze PR-functionaris. Als verpleegkundige in spe, met een achtergrond in de Evencie, was de keuze voor het zoeken naar, en contact onderhouden met sponsoren een makkelijke keuze voor hem. Met het oog op het vergroten van de educatieve kant van de vereniging en nieuwe samenwerkingen aangaan, gaat hij dit jaar deze functie met een brede lach bekleden. Voor vragen over promotie, social media, de site en samenwerkingen met de vereniging kun je bij hem terecht.

pr-functionaris@paramedus.nl

Lisan Bouw – Evenementen coördinator


Er is een nieuwe bestuursfunctie geboren: Evenementen coördinator. Het is een samenstelling van Actico en Educo, deze wordt bekleed door twee personen. De altijd vrolijke Lisan is daar één van. Na jaren geïnvesteerd te hebben in de Acsie, heeft ze nu de stap genomen naar het bestuur. Hier gaat ze zich veel bezig houden met de gezelligheids- en educatieve doelen nastreven en de commissies ondersteunen en coördineren. Voor vragen over commissies kan je bij haar terecht.

evenementen-coordinator@paramedus.nl

Jelle Ribbens – Evenementen coördinator


Ook deze jongen, vol met energie en nieuwe ideeën, is dit jaar een Evenementen coördinator. Na twee geweldige jaren in de Evencie waar hij zelfs een jaar voorzitter geweest is, zoekt hij het hogerop. Naast dat hij ons bezig houdt met z’n praatjes, gaat ook hij zich veel bezig houden met de gezelligheids- en educatieve doelen na streven, en het ondersteunen en coördineren van zijn commissies. Voor vragen over commissies kan je bij hem terecht.

evenementen-coordinator@paramedus.nl

Dennis van der Linde – Coach Intern


We hebben niet één maar twee hele goede dansers in het bestuur. Dennis danst de sterren van de hemel met zijn danspartner in de Masterclass Latin. Een jaar waarin hij belangrijk was voor de Introducsie zorgde ervoor dat hij de keuze nam om te solliciteren voor het bestuur van de vereniging. Binnen de vereniging zal hij druk bezig zijn met alle leden, hij zal ze helpen in het vormen van een eenheid, hij wil een luisterend oor zijn en bovenal soepel lopende commissies hebben. Voor vragen over commissies en de commissie van het jaar challenge, kan je bij hem terecht.

coach-intern@paramedus.nl