Bestuur Bestuur Bestuur Bestuur Bestuur Bestuur Bestuur Bestuur

Bestuur

Het huidig bestuur van 2017-2018:

Megan Proper – Voorzitter


Deze topper is wellicht de jongste voorzitter die de vereniging kent, maar haar kwaliteiten stralen er vanaf! Na haar secretaristaken afgelopen jaar vervuld te hebben, mag ze zich dit jaar voorzitter van de vereniging noemen. Zij is degene die er voor zal zorgen dat de banden met de HU gecontinueerd worden en daarnaast kun je voor alle algemene vragen bij haar terecht.

voorzitter@paramedus.nl

Sjoerd Meijer – Vice-Voorzitter


Hij mag dan wel de jongste zijn van dit bestuur, maar weten waar hij met de vereniging naar toe wil doet hij zeker. Als vice-voorzitter zal Sjoerd namens Paramedus een plek innemen in het Stichtingsbestuur van Sciencecafé Het7de en op deze manier zorgdragen voor het continueren van de samenwerking met ons café. Daarnaast zal hij onze voorzitter ondersteunen bij haar taken.

vice-voorzitter@paramedus.nl

Par Otaredian – Secretaris


Wat is een goed bestuur zonder goede secretaris? Deze oud-voorzitter van de vakgroep Mondzorgkunde zal haar harde en structurele werk voortzetten als secretaris. Zij zal haar focus onder andere hebben liggen op de implementatie van Codex. Daarnaast zorgt zij er voor dat de Paramedia en de nieuwsflits verstuurd worden. Heb je vragen over je in- of uitschrijven? Par weet het antwoord!

secretaris@paramedus.nl

Jeroen Verveer – Penningmeester


De regelneef van het afgelopen bestuur gaat het dit jaar iets rustiger aan doen en zal de penningen overzichtelijk houden. Komend jaar zal hij zich inzetten om ervoor te zorgen dat het online betalingssysteem geïntegreerd wordt en dat er meer transparantie komt rondom het budget van de commissies en vakgroepen. Voor al je geldtechnische vragen kun je bij hem terecht!

penningmeester@paramedus.nl

Maud Veringa – Actico


Haar inzet voor de vereniging werd afgelopen jaar bekroond met de titel ‘Lid van het jaar’! Deze goedlachse fysiotherapiestudente heeft het hart op de goede plaats en zal met haar betrokkenheid komend jaar zorgen dat de jaarplanning en de organisatie van de activiteiten op rolletjes loopt. Voor vragen rondom de organisatie van je activiteit kun je naar Maud toe!

actico@paramedus.nl

Morten Zwarenstein – Coach Intern


Ken je hem niet van de Kraco of van de Evencie, dan ken je hem wel van een van zijn goede verhalen. Afgelopen jaar heeft hij gezorgd voor de nodige humor in de Paramedia en heeft hij als vice-voorzitter zijn steentje bijgedragen in de Evencie. Naast dat je bij hem altijd terecht kunt voor een goed verhaal, zal hij als coach-intern zorgen voor de bonding in en tussen commissies!

coach-intern@paramedus.nl

Peter Hahn – Educo


De man met de baard is niet meer de man met de baard, maar nog wel steeds Educo! Afgelopen jaar heeft hij zijn zinnen gezet op de educatie binnen de verenigingen en deze rol gaat hij dit jaar verder vervullen. Zijn streven is om alle vakgroepen weer volledig te vullen om zo naast gezelligheid ook zeker voldoende educatie in de vereniging te behouden. Voor alle educatiegerelateerde vragen kun je bij deze man terecht!

educo@paramedus.nl

Geraldine Schulting – PR-Functionaris


Deze bezige bij zal haar netwerkskills die ze opgedaan heeft bij de Vakgroep Fysiotherapie / Oefentherapie Cesar en de Opleidingscommissie dit jaar inzetten als PR-Functionaris. Haar streven is om samenwerkingen met andere studieverenigingen aan te gaan en te onderhouden. Verder zal ze zich richten op verschillende samenwerkingen met bedrijven gericht op gezondheidszorg. Bij vragen over promotie en interesse in een mogelijke samenwerking kun je bij haar terecht!

pr-functionaris@paramedus.nl